Ok, tips från kocken...
Om ni gillar thaimat så kan jag rekommendera denna våldsamt goda och vrållätta thairätt.
Sååååå galet gott och lite spicy (jag är en dock en "icke" spicy girl)
OBS OBS!!!
Jag hoppas att ni ser min lilla julinstallation vid koriandern - mooaahhh
Kycklingbröst
Valfria grönsaker i stavar eller grovt hackade...
Broccoli & blomkål...
Sockerärtor & morötter
Röd paprika & vårlökar (haha, låter roligt)
Glömde gul lök, som jag gärna hade haft i...
Hackade cashewnötter, färsk lime & koriander som topping
Nu kommer det svåra...
Bryn på kycklingen, därefter lägg ner de hårda grönsakerna...då efter en liten stund så öppnar man den ljuvliga konservburken med massaman såsen och häller över.
Låter det hela sjuda och 5-7 minuter innan det ska serveras så lägger man ner övriga grönsaker så att det fortfarande blir lite tuggmotstånd...
Toppa med hackade cashewnötter/koriander och pressa lime på toppen
Massamansåsen smakar cocos, jordnötter och lime och är medium spicy...
Serveras med ris.
Det smakar exakt som det gör i Thailand - så GALET gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar