7 januari 2013

Träningsstart

Träningsstart och redo...

Jag ska bara förtydliga mitt träningsstopp som handlat om en sträckning i vänster arm mellan treceps och biceps, puuuh, såååå segt!

Jag har gått på behandling hos fantastiska Jenny på Kungliga som kitopraktat och tränat min onda arm i väntan på läkning, segt segt eftersom jag mår bäst när jag kan träna.

Jag har i praktiken haft träningsuppehåll i 16veckor, och vad händer på den tiden?

Totalt muskelbortfall, känns det som...

Jag tränar först och främst för mental styrka och fysisk kraft, inte först och främst att magen ska vara  platt, hahaha neeeej inte riktigt, 

Startade upp igår med 60 minuters intervall på löpbandet,  började med 5 maxad powerwalk med armar och 5 min löpning, inte maxad eftersom jag kände mig ringrostig och ville kunna hålla på länge istället för att få håll...( oerhört moget)
Därefter 3 min pw och 5 löp, puuuust

Målet igår var att få igång förbränningen, få puls och tillbaka längtan till gymet.

HELA gymet var fullt, såååå inspirerande, förutom att stå och slåss om löpbanden inte är min grej.

Testade med STOR rädsla styrketräning med axlar, triceps, bicepsövningar, rädsla över att min sträckning skulle komma tillbaka i värsta tappning....

...det gick bra förutom att jag tappat min styrka och behövde backa ner i vikt, oavsett så gick det och NU jävlar kör vi!!!

VI, är min fantastiska Thomas PT som hjälper mig att pressa mig, hålla truten när jag hellre snackar och som hjälper mig att nå resultatet jag vill ha, han är nu inkopplad.

Tisdag startar vi...tills dess FULLA 60 min förbränningar.

Längtar efter dig, Thomas...



Tungt att få upp tempot...


Svettigt och suddigt, absolut så kändes det...


Känt mig totalt förslappad men såg till min glädje att delar av shapen finns kvar under det förslappade köttet, därför våldsamt viktigt med hög förbränning för att snabbt hitta tillbaka




Einstein glömde strumporna med köttigt sår som resultat, compeed, min bästa vän...


...bästa vän efter Urbanears!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar