28 april 2012

Tuna Nobu Style & Anton

Efter en liten AW på stan så blev det Tuna Nobu Style & fantastiska Anton Hyse'n

Fantastisk god rätt som egentligen baseras på avokado, men det skiftade jag ut eftersom det bara är jag som går loss på avokado.

Originalreceptet är på avocado, vilket också är heeelt fantastiskt gott, valde att byta ut och hitta på.

Salladen:
Spenat och ruccola
Salladslök och mkt koriander ( efter smak)
Röd chili ( finhackad)
Persika, fick ta avrunnen på burk, tyvärr. Går även utmärkt med mango.
Hacka ner persikan i tuggstora bitar
En halv avokado, fruktig olivolja och en pressad lime över hela rätten.
Svartpeppar & rostade pinjenötter.

Tonfisken blir snyggast om det är en rumpbit, rullade den i svarta sesamfrön, stekte den ubersnabbt på hög värme med smör och sesamolja.
Lät den svalna, ska dock vara sval inuti.
Skiva upp och njuuut!

Ringla en tunn rand teriyakisås på tonfisken och ÄT.

Rött fylligt är fantastiskt ihop- typ kärlek, big time love!

Ursprungsreceptet finns på recept.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar