29 maj 2011

Elitloppet 2011





 
ELITLOPPET 2011

Vi som var på Mallis för tre helger sedan har ett stående pumabord på Solvalla under Elitloppet, vilket är en sjuukt rolig upplevelse.

Våra platser går inte att säljas bort utan kan man inte, så får stolen stå tom...moooaahhh lite läskigt, nej utan mer att det ska vara HIGH prioritering på  att vilja vara med...och trust me, det vill man.

Det är Jennys man som själv har ett stående bord som fixat vår pumaplats vilket gör att allt är otroligt fixat o klart...


Om man säger så här så är Solvalla en stor Finlandsfäja...typ högt o lågt, gott o blandat och en hel del misär vilket jag har sjuuukt svårt att stå och titta på...vidrigt hemskt bläää.


Packade och då menar jag appackade pappor som knappt kan stå på benen, släpat dit sina två barn som är 6 o 9 år som ska stå och titta på sin sketfulla pappa när han letar efter sina bongar som han supit bort, jag tappar konceptet på sådant - vill ta av mig klackarna, lyfta upp kidsen och springa ut och rädda dem...

Vad får dessa barn med sig, kommer det avskräcka eller kommer 9-åringen själv stå appackad med sina kids en dag?


For the skiiin...
Det var otroligt god mat i år, förra året blev det underkänt.
 For the ass


 Den här urgulliga mannens häst vann, han var även en av våra expert tipsare och såg till att törsten inte blev för våldsam.

Vi vann också på den hästen - tjohooo

Tillåt mig tillägga att "han" var en god vän till våra vänner - ingen farbror Bosse som raggade upp oss...för att förtydliga bara!

Tok seriös man!

Limo till middagen efteråt uppstyrd av Jennys man...därefter ännu en Finlandsfärja - Bon Palace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar