3 december 2010

Jag fick frågan för någon vecka sedan och detta är senaste info om extra spelningen.
Vill man se eller vill man se?





Borde inte lilleman i mitten fått en pall?


EXTRAKONSERT MED TAKE THAT I KÖPENHAMN!

I samband med Take Thats medverkan i TV-programmet ”Go Aften Danmark” idag släppte Mark, Jason, Gary, Howard och Robbie en stor julnyhet, nämligen att Take That ger en extrakonsert i Parken, Köpenhamn fredagen den 15 juli. Biljetterna släpps den 6 december via Billetnet.dk.

När biljetterna till Take Thats Europaturné släpptes för en månad sedan, såldes konserterna slut rekordsnabbt, inte minst i Danmark. Biljetterna till konserten i Parken lördagen den 16 juli tog slut på mindre än fem timmar! Bara i Storbritannien såldes det över 1.1 miljoner biljetter samma dag som biljettsläppet.

”Progress Live 2011” är bandets största turné någonsin, och samtidigt är det första gången sedan 1995, som alla 5 medlemmarna turnerar tillsammans. ”Progress” är även titeln på Take Thats senaste album som har sålt rekord med över 50.000 exemplar i de danska skivaffärerna. ”Progress” placerade sig direkt på första plats på den danska hitlistan.

Konsertinfo
15.7 Köpenhamn, Parken - Extra
16.7 Köpenhamn, Parken - Utsålt

Biljetter
Biljetterna till extrakonserten i Köpenhamn den 15 juli med släpps på måndag den 6 december klockan 10 via Billetnet/billetnet.dk/ (+45) 70 15 65 65/ på posthuset.

Den auktoriserade biljettförsäljaren till konserterna är Billetnet - ENDA officiella biljettförsäljare – köp inte biljetter från diverse ”mellanhänder” som exempelvis Viagogo. Kom ihåg att i Danmark är det olagligt att sälja vidare till ett högre pris än det egentliga värdet som står påtryckt. Om du handlar på andrahandsmarknaden har du ingen garanti på din biljett.

Presskontakt
info@livenation.dk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar