10 december 2011

Magisk Carpaccio

Låt mig få presentera min absolut bästa, godaste, magiska favorit carpaccio sedan 17 år tillbaka.

Om ni gillar carpaccio och inte testat denna kombination så GÖR det, kombinationen av ingredienserna är det som GÖR det magiskt.

Vad jag först vill kommentera är att jag INTE äter två av ingredienserna, endivsallad och ädelsost, men i kombination med alla smaker så blir det galet galet magiskt gott.

Den krispiga, vattniga endiven i kombination med den salta ädelosten, söta basilikan, svartpeppar, smakrik olivolja, balsamico och det goda ultra tunna råa köttet är - MAGIC



STEG 1.

Börja dela endivsalladen på mitten och fördela den över hela tallriken som en blomma...

Fördela därefter den färska svenska lövtunna råa oxfilen över endiverna.



Riv den frusna ädelosten och fördela den över oxfilen



Hacka färsk basilika grovt och finfördela över ost, kött och endiv.


Därefter så kryddar man rikligt med grovmalen svartpeppar över rätten

Ringla en fruktig, smakrik olivolja över rätten samt "crema di balsamico" ( reducerad, kompact lite sötare balsamico)



Till det, ett fylligt, kraftigt, mustigt Amarone eller vad som faller på läppen...

Oh happy day - NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar